|| void ||


hjärta 2 mr bojanglesxx  hjärta 2
8 mars 1995 - 30 november 2004

140008-14

önskar att du var här.

then he shook his head
oh lord when he shook his head
i could swear i heard someone say please

mr bojangles
call him mr bojangles
mr bojangles come back & dance please


come back & dance again mr bojangles


-irreplaceable-

yeah.

har varit med edith idag. hon är nog det bästa jag vet.


140008-13

bugger, som sparrow skulle uttryckt det.

skolan är bara skola, eller hur? jag funderar på att sluta jävlas med mej själv. eller åtminstone jävlas lite mindre. det gör liksom ingen nytta alls, faktiskt. slet som ett djur sista året på högstadiet. weey.. hade kunnat gå ut med 70 poäng mindre, & ändå kommit in på min "drömlinje" (haha, det är ganska kul såhär i efterhand, när man vet vad strömsholmsmetoden står för. "trampa ned andra, så kommer du själv upp"). jag kommer ändå inte få några toppbetyg, så varför hålla på & vara så ångestfylld över det hela? i'm done with this shit, som steve-o skulle sagt. lätt att säga, i & för sej. jag vet själv att det kommer vara hemskt svårt att acceptera. men jag tänker sluta ha sån prestationsångest, & det är tanken som räknas. =)

träffade willebror igår. har saknat honom. såg film & åt lussebullar. quality.

willärns & ed


det har hänt en massa bra saker senaste tiden. måste skriva en punk(t)lista!
  • träffade aman & ed i söndags.
  • lyckades med en redovisning på samhällen igår. jag har inte redovisat sen första gången jag gick i tvåan.. andra? ehm.. när jag gick i tvåan på strömsholm.
  • träffade bror igår.
  • fick vg i kemi a! skulle vilja berätta det för en viss kvinna som tyckte att jag skulle hoppa av kemin i våras.
  • tog en timmes promenad med ida inatt. östersunds gator var tomma, musiken var grym.. underbart.
  • tränade pilates idag. det var grejt.
  • igår kokade jag ris för första gången. jag har bott själv i 3½ år, & jag har aldrig kokat ris.. men igår blev det en riktigt god middag med mej själv & jag. jag börjar bli riktigt bra på det här med att vara min egen bästa vän. cred till mej.
en mindre bra sak är att jag försökte boxas igår, värmde upp & satte igång lite teknikövningar. tyvärr slog hjärtat dubbelt så fort som det gör när jag spinner, så jag gick hem. jag vill bli frisk.

usch, vad sommaren känns långt borta. det känns så overkligt, allt som hände där borta. mer som om jag berättar handlingen ur en mycket märklig film, än att jag berättar om min egen semester. var det jag som var där? jag tror fan inte det.

don't leave me hangin coz u know what i'm feelin
i go crazy, i go crazy
& if i asked u would u stop me from fallin?
would u save me? would u save me?


shit alabama

masse är kvar på cypern.
det känns så overkligt! det är över tre månader sen jag åkte hem från paradiset. tre månader. jag tror i & för sej att min mage med tillhörande tarmfunktion är ganska nöjd med att vara hemma. & hjärncellerna. & musklerna. & njuren. för att inte tala om levern.. barme jävel. men hjärtat, det hade gärna stannat föralltid.

önskar jag kunde förklara vad som var så speciellt med den här sommaren. jag kan inte! det går inte att förklara. finns bara tre personer till i den här staden som förstår.

haha, nu kom jag att tänka på den kvällen vi hittade en däckad britt nedanför vårt hus. han vaknade efter fyra slag i ansiktet, & jag & toad bestämde oss för att hjälpa stackarn till hotellet. han sluddrade & pekade ner mot bargatan i västlig riktning, så vi släpade honom ditåt. sen ändrade han sej, hans kulle österut, så vi styrde våra ben åt andra hållet. efter en stund kom han på att han gjorde militärtjänstgöring utanför larnaca, vilket är ungefär 45 minuter från ayia napa. han bad oss hitta en taxi, vilket vi gjorde, men tyvärr kom grabben på att han inte hade några pengar. godhjärtade som vi är bar jag & tove upp honom till vår lägenhet, bäddade ner honom i min säng (eller, vänta.. dumpade honom på den obäddade, stenhårda läder..saken som det rann fluff ur..) & sen gick vi ut & festade. skulle vi göra så i sverige? nej. eller.. kanske förresten. för efter en sommar i ayia napa så är det inte så lätt att veta nåt om rätt & fel, vett & etikett, etik & moral. stackars, stackars oss.

nadja såg thomas imorse, med KVINNA & BARNVAGN!! wtf, thompa är min. han kan ju glömma att jag ska hyra film av honom i fortsättningen.

jippijippijihoo

fan, vilken schysst helg! det trodde jag aldrig efter den där veckan..
trevligt på krogen i fredags. trevlig lördag också! tog en långpromenad med sillen, käkade middag med maya (sjukt gott!!), såg tre prison breakavsnitt & avslutade dagen.. eh, natten, med en film. prison break gav mej hjärtflimmer & värre svettningar än ett spinpass, funderar på att ge upp den där serien. den är inte hälsosam! dessutom vräkte jag i mej en massa godis i rena nervositeten, mådde väldigt illa halva natten. men michael scofield.. om blickar kunde stifta, är det enda jag har att säga om honom.

idag har jag promenerat med silledill, ätit gott hela dagen, somnat twice mitt på dagen, lyckats plugga lite samhälle & träffat systern & ed! =) edith pekade på mej & sa "bääbis" fyra gånger, jag vet inte riktigt vad hon ville få sagt med det. dessutom sa hon "baptist" två gånger, & hade tydligen klämt ur sej "hallelujah" förra veckan. ska nog hålla ett öga på den där ungen. hon var iallafall otroligt söt, har fått upp sån speed att hon inte hinner stanna innan hon rusar rakt in i väggar & möbler, & tänderna var dubbelt så stora som sist jag såg henne. ååh, vad jag har saknat edith. hon är liksom som en förpackning lycka.
när jag kom hem från familjen ciobanu stein så tog jag, tro det eller ej, träningsbagen på axeln & traskade ner till träningshuset. faktum är att hade jag inte var frisk nog att träna idag så hade jag nog burit omkring på bagen här hemma en stund, för att få känna känslan. anyway, jag gick på trampmaskin & cyklade medan jag såg skärgårdsdoktorn. det är lustigt att  det kan vara så otroligt tråkigt att träna, men ändå alldeles alldeles underbart.

lät inte som om jag missade så mycket trots att jag inte såg tiësto i helgen, han hade inte spelat några klassiker & då kan det ju lika gärna vara. men jag ska såklart fortfarande gifta mej med honom!

helgen är över, men det känns inte som om det gör så mycket. eller..?

mornin!

nu sjunger grannarna igen! jeez. känns underbart att det är så lyhört i byggnaden.

haha! jag är rolig. när jag skulle plugga för nån dag sen så satte jag på klassisk musik på itunesradion. tänkte att det skulle få mej att känna mej lite intellektuell, men jag fick mer besserwisserkänningar, typ torleif andersson. trodde att det åtminstone skulle få mej att koncentrera mej lite bättre, men det var ju för böveln värsta skräckfilmsmusiken! fick ökad puls & rysningar av eländet, & när de började spela en dålig radioteater med inslag av flöjt-& violinstycken fick jag nog. jag har defo gjort mitt inom klassisk musik.

den här veckan är äntligen över. den var den värsta på länge, utan tvekan. allt har gått illa & jag har varit på så dåligt humör att hunden ständigt har hållit sej i andra änden av lägenheten.
men veckan avslutades med en trevlig krogkväll. lyckades få med anna!! massa underbara människor chillade hos min älskade gud. hjärta 2 sen gick vi på seven. det bästa med kvällen var att det enda jag betalade var garderob & lite dricka på förfesten. en cider till & den där kvällen hade varit great! men som sagt, den var bra. mycket roligt folk på krogen också. ibland är det faktiskt roligt att man känner så många som är där. fast.. näe. det var bättre på starsky's. ville man snacka med vänner så gick man till workers bar, ville man ha turister så gick man till nån annan bar. (ha..? hehe). "en gång slut, alltid slut" säger tove. det är la bara att acceptera.

nej, nu blir det plugga av. bye toads!


underbara dag.

dick tyckte att dick passade in idag.

när jag vaknar på morgonen så är jag nästan alltid på bra humör nuförtiden. trött som ett as, men väldigt nyfiken på vad dagen har att erbjuda. =) av nån anledning så lyckas jag alltid tappa humöret inom ett par minuter. den här dagen började bra med min älskade gröt till frukost, sen dess har den varit riktigt, riktigt dålig. jag har gått omkring hela dagen & känt mej som en ensamstående, nerknarkad trebarnsmamma. äcklig. äckliga kläder, äcklig hy, äcklig lägenhet, äcklig hund.. jätteäcklig dag. gick på skolan idag, skönt att vara tillbaka.. NOT! kul att man är borta två dagar & nu inte förstår ett ord av vad som sägs på lektionerna. dessutom har den varit den mest ineffektiva dagen på länge, sånt hatar jag. har inte ens hunnit ge min syster en massa missade samtal som hon inte bryr sej om..
dessutom så har någon för det första supit bort mina vantar, så jag fick promenera med strumpor på händerna..! & denna någon har även gjort något med jeansen jag tänkte ha imorgon, typ löpt in i en marschall eller nåt, för det är ungefär en liter stearin på dem.

det är defo nån som inte vill mej väl. fast när man inte har nåt att kämpa för, så är det ganska bra att ha nåt att kämpa emot. jag menar, man får ta det man har.

jeez..

hur känns det att må riktigt, riktigt bra? gör man nånsin det? jag menar det är klart att jag gör det korta stunder, som när de spelade en riktigt bra låt på starsky's, eller när bosse galopperade så fort att det smattrade i backen & tårarna sprutade.. eller de gånger då träningen känns riktigt jobbig eller rolig. men det är ju för att man stänger av allt annat just då. är de så folk gör, de som mår bra på heltid? stänger de av allt? probably. isåfall vill inte jag vara glad på heltid. jag nöjer mej med det här gråaktiga, med några vita inslag.

väldigt, väldigt less på att vara sjuk nu, JAG VILL TRÄNA!! jag kan inte sova, jag kan inte koncentrera mej, jag får ångest.. aaah..! imorgon ska jag iallafall ta en riktig långpromenad med allt som är kvar av min familj. (det där var ju lite dramatiskt sagt, men det känns så. ska nog vara rädd om henne, sambon alltså).

om exakt tre veckor kommer steven. det ska bli spännande. har varnat honom om att han inte bör ha för höga förväntningar på sin sverigetrip. "Only borin people get bored! Mr Smirnoff will keep us occupied. =)" så det ska nog ordna till sej.

vad komplicerat allting lyckas bli i mitt liv hela tiden. eftersom det ju faktiskt är mitt liv, så antar jag att jag har mej själv att skylla. ska nog försöka ändra på det, jag gillar klacksparkinställningen bättre..

ed önskar jag var som du..



jahapp.

det känns lite som om jag sitter fast, som att jag spinner i lera liksom. (oj, vände just upp&ner på tangentbordet, & det trillade ut en middag..) vill inte ha det så, det är ju fanimej mitt liv. att hålla på att älta & gräva ner sej i problem är inte riktigt min grej. därför säger jag ifrån när det inte känns bra för mej, försöker tänka ut hur man ska komma vidare, försöker se realistiskt på saker & ting & vill komma nånstans! jag tycker att jag respekterar mej själv ovanligt mycket nuförtiden, lustigt nog är det en massa människor som inte respekterar mej.. lyssnar inte. fattar ni inte att vi bara gräver ner varandra?! det är ju patetiskt, för fan.  vad gör man när man inte orkar vara i närheten av människorna man älskar? jag är rädd att jag håller på att bli nån som jag absolut inte vill vara. det suger ju.

I don't want to hear you
(Kick me out, kick me out)
I don't want to hear, you know
(Kick me out, kick me out)

Yeah but his bird thinks it's amazing, though
So all that's left
Is the proof that love's not only blind but deaf


om jag vore en färg så skulle jag se ut som en av beth's vodka cokes; genomskinligt slaskbrun.
haha, jag är verkligen en mållgan.

mållgan

"Det här är Mållgan

Han är Alfons
hemlige vän som
kommer precis
när Alfons vill.."

 

 

jävla toffel.

 


gah..

klockan är kvart i fyra & jag har inte lyckats äta frukost. var det inte jag som skulle bli glad? istället gick jag & blev tokförkyld vid 16.30tiden igår. grattis. men jag kanske får skylla mej själv lite. att traska runt i klänning i lördags natt var väl inte jättepeppande för mitt immunförsvar, kan jag tänka.

hade bokat ett body pumppass igår. men det blev såklart ingen pump.. träningen i fredags var den bästa nånsin, så jag var sjukt pepp på att boxas idag. men det blir ingen boxning.. fan vad less jag blir.

vet ni vad det sista man behöver är, när man är sjuk & alltså inte kan träna & alltså måste utesluta den enda terapin som fungerar på en? en människa som tvingar en att tänka, igen. helt i onödan, dessutom. jag kanske är dum, men jag erkänner iallafall min dumhet; jag förstår ingenting av vad den håller på med. jaja, min terapi blev att se stulna one tree hillDVDs tills jag slocknade. & det är det enda jag har gjort idag. nu har jag sett alla avsnitt, so now what?!

hungrig är jag också.

"han är kille. killar är svin. killar gör så att man mår dåligt vare sej man vill det eller inte." © en kär vän.
är det nån oskriven regel eller? börjar misstänka att fröknarna smyger iväg med alla små pojkar & lär dem svineri redan på lågstadiet. & har de präglats på det viset så är det ju inte deras fel. stackars, stackars blokes.

min lägenhet luktar illa. min hund luktar illa. jag luktar illa. fan, den här dagen luktar illa.

oi oi!

vilken tur att grannarna sjunger så fint att jag inte ens behöver ha nån musik på. =)

jösses. 90årskalas igår, anna fyllde 20 & far hennes 70. det var.. spännande. satt med carru, annas lillebror erik & hans kompis samt annas brorson. erik's kompis snackade om att han hade läst på om vett & etikett inför tillställningen. jag är lite tveksam till att jag följde reglerna.. vinet gick bra, men när jag inte tyckte att konjaken till efterrätten smakade äckligt så borde jag ha förstått att det var dags att sluta. (& defo inte ha gått för att fylla glaset en gång till, den här gången med likör). sopa, skulle jag vilja kalla mej själv.

skulle iallafall på krogen efteråt, men jag tog mej bara till news. jag tog mej faktiskt in också, men av nån okänd anledning tyckte en av vakterna att jag skulle ut igen. blev ingen krog, det blev till att däcka (man får 1890 träffar om man googlar på decka & 28600 på däcka, så nu är det sluttjatat om det där jävla ordet!) i en soffa nånstans på storgatan.

blev väckt av anna som tyckte att det var dags att gå hem. det var sjukt kallt att traska fram & tillbaka genom östersund & leta efter tove, som ljög om var hon var 12 gånger i telefon. så jag traskade hem själv, men hittade henne -med det 60nde stiftet! den jäveln.. hade det inte varit för konjaken så hade jag knipsat jubileumsstiftet.. (man kan säga knipit också, det beror på hur man stiftar! hahaha). eller kanske inte.

är det dags att börja bry sej kanske? för andras skull kanske man inte ska göra som jag gjorde igår. är ju trots allt inte i ayia napa längre, & jag är ju trots allt vuxen om ett par år. sjukt less nu, kanske dags att jag slutar grubbla över allt & alla & blir glad istället. ja fan, så får det bli.

jag hoppas iallafall på att få träffa min kära syster idag, & the niece.

aah!! hur löser man x=e5-x?