box!!

"man blir knäsvag. man får fjärilar i magen. man blir lycklig när det går som man vill & helt förstörd när det inte gör det. & man får ont i hela kroppen.."

en 14årig pojke har lyckats övertyga mej om att jag kan känna kärlek. jag boxas ju.

jag har en ny kompis som heter bobby danger. en riktig guldkille, han skänkte mej nämligen tre superior challenge-affischer så att jag nu kan studera vältränade män i speedos när jag ligger i sängen. musse är med. musse är min.

när jag blir pro fighter & skaffar ett artistnamn ska jag stjäla Stiftmeister. Stiftmeister II. mina motståndare kommer bli nervvrak. tur för dem att jag inte får tävla.

har gått & blivit boxningsdomare. domare är väl kanske det sista jag tänkte utbilda mej till. kanske världens mest hatade sysselsättning. men who gives a rat's ass, när det kommer till kritan? jag måste ju få utöva lite bitterhet över att jag aldrig kommer få matcha.

nu vill jag åka till thailand.

om du undrade.

-om man är med fler än åtta så har man defo varit med någon som inte betyder så mycket. har det hänt så spelar det ju ingen roll längre. alltså är alla som varit med fler än åtta lika lösaktiga som oss, men de får inte ligga när de vill så de blir avundsjuka och kallar oss sluts.
-varför just åtta?
-för att det brukar vara gränsen för slamperi :)
-says who, hun?
-eh..alltså, gränsen går väl vid fem egentligen. men jag tänjer gärna..