all u need is luv.

& eftersom kärlek är allt man behöver så är jag nog den lyckligaste som finns. jag älskar mina boxningshandskar, de älskar mej. jag älskar min nya flaska malibu mango, den älskar mej. jag älskar min säng, den älskar mej. jag älskar min ipod, den älskar mej. jag älskar min dator, den älskar mej. jag älskar min mixer, den älskar mej. jag älskar smoothie, & så länge den inte säger något annat så tar jag det som att den älskar mej tillbaka.

all u need is luv. =) jag mår inte jättebra.

jag saknar att träna. jag saknar det så fruktansvärt mycket att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. jag håller på att äta mej själv till döds, åtminstone äter jag mej själv ur huset. har inte råd att vara såhär uttråkad. det lär ju inte hjälpa benhinnorna att jag snart fördubblar min kroppsvikt heller. damn. varför i helvete kan forrest gump löpa år ut & år in utan en skråma? man blir ju förbannad för mindre.
dessutom gör medicinen att jag inte vaknar på mornarna. otäckt. & lärarna tycker inte jättebra om det.

JAG VILL TRÄNA!! boxas.. eller gå på spin eller pump eller yoga eller core eller stå på trampmaskin eller promenera eller vad som helst. inte sitta här iallafall. fan.

bloody weekend.

det har varit en väldigt märklig helg.
tänkte inte gå ut i fredags, men jag sa att toad & ru gärna fick komma & förfesta hos mej medan jag skrev min uppsats om orsaker & konsekvenser till folkmordet i rwanda. när tove klev in genom dörren med ett gäng 7,0:or till mej blev det ändrade planer. (uppsatsen fick en mycket seriös inledning, en välgjord orsaksanalys & en bra sammanfattning av folkmordet, men i lördags upptäckte jag att det under den sista rubriken, om konsekvenser, endast stod "många dog". well done). vet inte om det var p.g.a. medicinen eller om jag helt enkelt är väldigt billig i drift, men cidern tog.

o'learys. toad gick fram till baren, gav lina en utskällning, gick på toaletten, köpte en skål popcorn & sen var blev flickan full. hon låg över garderobsdisken, rev ner dricksburken twice & sen gick hon "hem". lina & cattis försvann de med, så jag & carru spelade finn fem fel hela kvällen. påväg ut från larry's hittade vi två idrottsvetare som jag träffade i sevenkön för två veckor sen. carru bjöd med dem på efterfesten hos mej (som hon uppfann i samma sekund som hon sa det..). en donken senare hade vi bland de märkligare efterfester jag varit på. fyllde jag 19 eller 14 i lördags?! shit. somnade iallafall strax efter 8.

infann mej på sporthallen innan 11, & jag var fanimej inte ens i närheten av att vara nykter. representerade BK Älgen i min nya fina jacka, & kikade runt i hallen en stund innan matcherna började. kunde inte gå ordentligt, höll på att riva en hel monter som stod uppställd nedanför ringen. montern råkade vara UNF's. otippat! ryckte åt mej en broschyr om lyckliga, nyktra människor & sen satt jag resten av dagen & mådde sjukt dåligt. det blev inte direkt bättre av att vi fick torka blodiga handskar hela kvällen. euw..

tänkte gå ut i lördags. men boxningen höll på i två evigheter, sen käkade jag middag på indisk restaurant med far & bror (blev kär i en indier! han gav mej en matlåda med en hel portion för att jag sa att jag tyckte om maten. =) ) & sen var jag så trött att jag spenderade min födelsedagskväll framför tv:n.

boxningen var betydligt roligare i söndags, jag lyckades nämligen hålla ögonen öppna så att jag kunde se matcherna. tyvärr var söndagen even blodigare, det var inte jättekul när folket kom tillbaka med handskarna & släppte ner dem i bordet så att blodet skvätte. det satt fanimej fast en halv boxare på en av handskarna som kom tillbaka. aah.. & lukten också. stank som ett svettigt slakteri där vi satt.

usch. ska nog börja med frimärkssamlande istället.

eller inte. då hade det varit jävligt onödigt att köpa green hillhandskar för 700 riksdaler igår.. men de var sjukt fina. =)


140008-25

jag vill träna. #½½%#&%()/(%"#!"¤"&#!¤!"%"#%

jag skulle behöva börja skriva dagbok igen. har en massa saker som skulle behöva komma ut, men som inte kan sägas såhär offentligt.
eller vad fan, dagbok?! jag behöver en flaska prit. haha, sprit kan man också kalla det.
i helgen blir det nog till att blanda meducinen med alkohol igen. been there, done that. "ikväll ska jag ta min sista drink i ayia napa, innan jag börjar med min antibiotika". yeh rite. men så länge inte beth bartendrar i den här stan så känner jag mej ganska trygg.

har fanimej inte ätit kött på snart 11 år. inte konstigt man börjar bli lite sugen! MOHAHAHA. men jag börjar oroa mej för att lammet hinner bli bock innan jag knipsar honom. eller heter det bagge? jag har läst 150 poäng djurkunskap, & vet inte vad lammblokes blir när de växer upp. aldrig ska jag sluta hata dej, linda kjellberg.

jag saknar! alla är alldeles för långt bort.
familjen ciobanu stein är i rumänien. ru är i åre (KOM HEM!), linda i eskilstuna, hanna & clara i norrköping, frida i umeå, jewel & geo & gareth i england, ian i england, jasmin & gabri i italien, steven i skottland, ashley i skottland.. sen är det en som är bara ett par kvarter bort som ändå känns längst bort av alla. tror jag. eller alldeles för nära. skillnaden är hårfin.
tur att man har en trogen padda iallafall. kanske ska skaffa sele & koppel till henne, för säkerhetsskull. finns ju selar till hamstrar, de borde fiungera. defo värt ett försök.

det är försent.

jag fyller snart 19.
det betyder att jag snart är 20, halvvägs till 40 & når man dit så är det ju i princip över. aah!

vad i hela friden har jag gjort i mitt liv? jag kommer på tre (3) vettiga saker som har hänt: jag lyckades med bosse (kan det räknas, trots att han är död? well, petitesser..), jag är moster till den bästa & jag hade en unbefuckinlievable sommar 2006. mer då?! nada.

jag kan inte köra bil, jag har inga framtidsplaner, jag har aldrig varit kär.. allt sånt där som känns försent när man är typ 16½.
haha, jag har nog hunnit med det mesta man helst inte ska hinna med, i & för sej. förutom att knarka. kanske ska testa det på fredag, så blir jag fulländad.
well it's too late tonight
to drag the past out into the light


så gör det inte, är du gullig.

ojojojojoj.

jag har ganska djupa rubriker.

dags för en punk(t)lista.

det här är saker som gör mej arg:
  • jag har träningsförbud.
  • jag har sjukt mycket att göra i skolan.
  • jag fyller snart 19 & har inte gjort nånting av mitt liv.
  • jag har pratat fler gånger med polisen de senaste dagarna än vad jag har gjort med min syster de senaste veckorna.
  • poliserna är bloody ärkenötter.
  • killar är cunts.
  • tjejer är värre.
  • jag håller på att äta ihjäl mej av tristess.
  • min lägenhet ser ut som en knarkarkvart. igen.
  • jag vill åka till ayia napa.
  • min kropp fungerar inte.
  • min hjärna fungerar inte.
  • mitt hjärta är påväg mot samma öde.
  • i helgen är det norrländska mästerskapen i diplom- & amatörboxning i stan. jag får inte vara med.
det här är saker som gör mej glad:
  • tove är en större ärkenöt än konstaplarna.
  • vi ska åka till bydalen snart.
  • jag har en massa sjukt roliga & underbara vänner.
  • arsenal vann mot man utd igår, & jag fick se båda mina blivande män i samma match.
  • i helgen är det norrländska mästerskapen i diplom- & amatörboxning i stan. då får jag se en massa vältränade pojkar in action.
konstapeln: -så du uppger att du inte känner någon av killarna som var inblandade?
jag: -mm..
konstapeln: -jaha. fast man brukar ju inte ha efterfest med folk man inte känner!
jag: (eh.. jaså? undrar hur många gånger folk har sovit här utan att jag ens vetat namnet på dem..) -nej.
konstapeln: -men du säger alltså att tjejen som låg & sov under hela festen inte vet någonting?
jag: -ja, hon sov ju.
konstapeln: -så du menar att hon sov under hela festen?!
jag: -ja.

snyggt av snuten att anse den slaggande paddan som ett vittne. fan, skabbe hade varit pålitligare! ganska snyggt av tove att säga att jon var här också. haha, han hade gått hem typ fyra timmar innan det hände. sopa. även ganska snyggt av polisen att ringa tillbaka till mej.

konstapeln: -ett vittne har uppgett att en jon grip (haha, ni skulle hört vilken avsmak hon hade på rösten..) befann sej på platsen. stämmer det?
jag: (haha! "ett vittne" hmm, kan det var tjejen som låg totaldäckad genom hela händelsen som har snackat, eller kanske min hund? för så vitt jag vet var vi inte fler. dumjävla aina). -nej, han hade gått hem. ville ni att jag skulle nämna varenda person som jag träffade under kvällen eller? för det sa du aldrig.
konstapeln: -nejnej, bara de inblandade. du råkar inte ha jon's nummer, eller veta var han bor?

ganska befogat att begära det, tycker jag. ska de inte anhålla silja också? snela snela. blir det rättegång ska jag ändra min historia helt. "min hund hotade oss alla med stryk & då skulle killarna beskydda mej & tove & då blev hon arg & krossade trapphusdörren. för henne bakom lås & bom!"

jeez.


aldrig ska jag sluta älska..

jag har tränat.. =) haltade ner till step in igår, gick på body pump & tränade mage under benlåtarna, & sen haltade jag hem igen. alldeles underbart. fast inte riktigt som jag vill ha det ändå.. jävla ben.

var sjuk idag. inte jättesjuk egentligen, men jag hade fruktansvärt ont i magen när jag vaknade, benen är paj, koncentrationsförmågan noll när jag inte tränar, jag är sjukt trött eftersom jag aldrig kan somna på kvällarna &  motivationen är ungefär såhär hög. så för mina klasskamraters skull stannade jag hemma. annars kunde någon ha blivit skadad.

efter min & jonte's fördjupning inom det här med motivation så står det klart att jag definitivt behöver ett mål & något att sträva efter. just nu har jag ingen aning om varför jag kliver upp på mornarna, & jag blir lite less på det. det är så konstigt, för jag är ju intresserad av en massa saker egentligen. men när det kommer till den där framtiden, då tar det stopp. jag tror fanimej att det är dags för en yrkesgoogling.

jag & toad pratade i telefon i ett decennium igår, bara om paradiset. det är så overkligt att vi har varit med om det där, & det är nästan ännu mer overkligt att vi har överlevt utan det. idag är det fem månader sen jag lämnade det, & jag börjar fundera på om jag nånsin kommer förlåta mej själv för att jag åkte hem. varför ska man lämna en plats där man mår bra, för att åka tillbaka till en där man vet att man mår dåligt? i & för sej var våren i östersund grym. men den var inte heller verklig, resan hade redan börjat.

fan. det är otäckt vad jag skulle kunna offra för att få dricka en orgasm på pirates igen. eller för att få höra elysium på starsky's. eller fan för att få andas in en cm3 ayia napa. ååh..

gah!!

JAG VILL TRÄNA!!

& så vill jag göra slut med mej själv. herregud, vad otäcka saker jag har insett det här året. & det har bara gått två veckor. jag har insett att jag aldrig mer vill höra orden, & så har jag insett att jag i min vildaste fantasi inte kan se mej själv i hennes ställe. det är omöjligt.

borde ju i & för sej vara underbart att inse det, ta smällen & gå vidare liksom. men jag försökte se mej själv i andra tjejers ställen istället, & det gick minst lika dåligt. jag såg bara mej själv där jag var, så som det alltid har varit & förmodligen ska vara. det är du & jag, brewer,

ska aldrig släppa taget igen, damn it.

önskar mej en teflonstekpanna & två nya ben. tack.

eh.. jag är JÄTTERÄDD. jag känner mej ofta ganska tragisk när jag hänger på lunarstorm, fyller fan 19 snart så det är väl lite på gränsen. men jag fortsätter, eftersom jag har folk jag snackar med där.
men idag råkade jag hamna på en 32årig kvinnas (observera: F32, vilket betyder flicka 32 år) presentation, & jag skulle kunna sätta 80 riksdaler på att den tillhörde en 13åring. förutom att en 13åring aldrig skulle ägna så sjukt mycket tid åt att pynta sin sida. tyckte hemskt synd om den här kvinnan, undrade vad i hela friden hon gör på lunar. till min enorma förskräckelse var hennes gästbok fylld med gulliga meddelanden från F46, P50, F39, F48 osv. de skrev kramizz till varandra. med två z. & alla inläggen var sminkade med kramandes nallar & hjärtan & en 42årig dam skrev *ler* fyra gånger i sitt inlägg. okej, det är fint att ha barnasinnet kvar, men jag svär på pain & death att jag aldrig ska bli så. aldrig.

AAH!! nu har hon skrivit "såg att du spanat på min sida. läget" till mej. okej, jag svär på en flaska brewer att jag ska avsluta mitt medlemsskap på lunarstorm när jag fyller 19. gosh.

mina benhinnor vill inte vara med längre. har känt av dem i ungefär en vecka, men det hjälpte visst inte att ta det lugnt för nu kan jag inte ens gå. sjukt uttråkad. jag ska börja med rullstolsboxning. as soon as i figure out how to do it. ingefär som med stiftandet av nemobollen alltså. jag har en del projekt att slutföra, uppenbarligen.

men ååååååååååååh.. jag vill träna. eller umgås med mr B. helst mr B som i bojangles, men han är död. så för att vara lite realistisk så får jag väl nöja mej med mr B som i brewer.

she finally drank her pain away a little at a time
but she never could get drunk enough to get him off her mind

en vän frågade mej när jag är riktigt glad, & jag svarade att det är när jag är full (tillräckligt för att inte tänka) (vilket jag nyss erkände att jag aldrig blir, men det kan ju kännas bättre iallafall), när jag tränar & när jag är med edith. & eftersom jag definitivt inte tänker bli alkoholist så måste jag alltså se till att träffa ed. har umgåtts med min bror mycket de senaste dagarna. det är faktiskt grymt det med.

sunday, bloody sunday.

det här med distansförhållande.. karln min bor två kontinenter bort, & jag saknar honom så sjukt mycket. haha, snacka om öppet förhållande. mr brewer tillfredställer alla som kommer i hans väg, & jag kan ju inte påstå att jag har varit jättetrogen jag heller. men just nu är det bara honom jag vill ha. älska älska mr brewer. undrar förresten vad han heter i förnamn.

-vad hette din?
-ehm.. han var mörkhårig.
-men hur gammal var han då?
-heh.. han var lång..?

underbar lördagskväll igår. åt med ciobanu stein, busade en stund med edith & låg & hade ont i magen i sängen med amanda. jag för att jag åt alldeles för mycket, hon antagligen för att hon är gravid. sen gick jag hem & hängde på eniro.se resten av kvällen. när jag la tillbaka mitt träningskort på step in häromdagen såg jag nämligen att det finns en kvinna som heter barbro skalman som också tränar där.

enligt eniro finns det en skalman stefan karl erik kjellberg. jag skulle verkligen vilja veta vad föräldrarna tänkte. eller vad prästen tänkte, om grabben är döpt. det finns även en franz jonas alexander wanker. jag funderade på att smsa & fria på en gång, jag menar hur coolt vore det inte att heta wanker i efternammn?! men nånting säger mej att han inte är särskilt bra i sängen. ha ha ha. sen finns det en jürgen wank också, vilket ju är ännu coolare. horia-ion hora vore också lite rolig att besläkta sej med, men jag misstänker att namnet tillhör en tjej. annars är ju tuld hora ett briljant namn. oh, jag höll på att glömma! det finns en barbro sparrow, & en doris sparrow. om jag hette det skulle jag aldrig nånsin vara ledsen mer.

eller..?

just det, imorse när jag vaknade insåg jag varför jag åkte hem från cypern. drömde nämligen om kackerlackor inatt.. jag kanske borde bryta med min man, han bor ju trots allt i kackerlackaland. eller i paradiset, beror på hur man ser det. fan, jag skulle inte ha åkt hem.

tuld brewer.

kanske har haft den bästa lördagsmorgonen nånsin. nej, men nästan. två timmar boxning. & sven var engagerad & hittade på jättebra övningar & vi fick sparra & göra säckövningar & jag blev helt slut & slog så hårt att jag glömde bort hur illa allt kändes åtta timmar tidigare.
det är kul att var ensam tjej på träningen också, för när man gör övningar med grabbar så är de alltid för stolta för att säga till om det gör ont. övade att slå kroppsslag idag, & man såg på killen att han höll på att kräkas när jag slog. men han sa inget, så jag slog hårdare & hårdare. inte ett ljud, bara lite kräkminer. sjukt kul.

sa till ian idag att jag ska gifta mej med mr brewer. "slag, he's a man whore". det gör inget. jag älskar honom ändå.

kan man inte få en chans till? gör om, gör rätt.

unbefuckinlievable.

det finns två ganska trevliga saker med östersund, som jag defo kommer sakna om jag nånsin lyckas få ut tummen & lämna denna äckliga plats; step in & bk älgen. sen finns mina syskon & min systerdotter också,& om aman kan ta & klämma ut den andra ungen snart så har jag två systerdöttrar. =) fan, vad mycket bra det finns! jag älskar nog östersund.

grym träning idag, riktigt rolig. ibland glömmer jag varför jag boxas, men det här var en sån där dag då jag inte kan förstå hur jag kan tänka tanken att glömma varför jag boxas.


fast vänta..
nu är det fem timmar senare & jag vet inte var jag ska ta vägen. fan. långt bort vartsomhelst.

wtf

skulle vilja ha roligt en helg i bydalen. ingenting är klart, har ingen aning om vilka som ska med. trots det har det redan lyckats bli en massa tjafs. helt otroligt! tänkte bjuda med fler men helt plötsligt tjfsar alla. orka.. helt ärligt så pallar jag inte bry mej alls, jag kan inte göra stugan större & jag tänker åka dit. skulle lätt kunna åka dit ensam bara för att få lämna stan en stund. fast det jag vill lämna kommer antagligen följa med, det är ju dumt. & just därför så skulle det ju vara så otroligt skönt att ha med min gud också.. jag får väl ta & börja be, helt enkelt.

fan dej. du har gjort mej till någon jag absolut inte vill vara. jag är plötsligt beroende av nånting, & jag har plötsligt blivit svag. i was fine before you walked into my life..
ok, jag vet att det är jag & min egen hjärna som fuckar allt. men det är ju alltid skönt att skylla på någon.

skulle kunna ge vad som helst för att få känna den där känslan igen. känna lukten, höra lyckan.. AYIA NAPA.

...


 - & who needs to draw, that person near, not i
because they always disappear, not i -


inga nyktra miner här inte!

fick en vänsterkrok precis bakom örat igår, så hård att jag såg stjärnor i en timme efteråt. tänkte gå på news med paddan & emma, & lovade far att inte dricka en droppe. toad tänkte också vara nykter, & vi planerade att ta oskulden av den beryktade roligt-utan-sprit-kvällen.

resten får ni lista ut själva.. hehe.

om man planerar att gå på news nykter, men hamnar på o'learys & blir bjuden på så mycket att man ramlar på vägen hem, då vet man att man har lyckats. =) när det gäller gratis sprit så är jag inte den som är den..

jag vill åka härifrån. nu.

jag har funderat lite på det här återkommande uttrycket fuck the pain away. jag menar, pain is our best friend. om man då ska knulla bort smärtan så måste ju sex vara vår värsta fiende. från & med nu är jag alltså celibalist. jag är totalt övertygad om att det är lösningen. & robin hood kan dra åt helvete.

nerför går det fort.

vet att jag bara skriver skit, men jag har inte tvingat nån att läsa.

min gud säger att man ska slänga sej ut & hoppas på att nån fångar en. annars får man ta smällen & klättra upp igen. jag föredrar att klamra mej fast där uppe. aldrig falla, aldrig falla mer..

jag vill inte vara här.

fuck the pain away
. jag tror att det är det enda som fungerar. att träna fungerar i & för sej ganska bra det med, men jag har hört att det är dumt att träna tre gånger om dagen.

varför åkte jag hem?

jag älskar edith.

140008-24



långt bort vartsomhelst, som timbuk skulle säga.

kan inte somna. har försökt titta mej till sömns, tre one tree hillavsnitt & ett stift & stan, men det hjälper inte.

jag vill inte börja skolan. jag tror faktiskt inte att jag pallar den här terminen. jag vill inte vara här. jag vill skicka ett sms till jewel & skriva att jag kommer nu, sen vill jag stänga av telefonen. jag vill aldrig komma tillbaka, att komma tillbaka var nog det dummaste jag nånsin gjort. jag skulle ha stannat i elysium. vad fan trodde jag?! att bara för att man blundade för allt som inte innebar lycka när man var där nere, så skulle det vara borta föralltid sen? nobhead.

jag har alltid trott att jag inte är rädd för nånting. jag är så jävla rädd! jag vill vara modig. som åsa. eller lisa.
de erkänner för sej själva vad de känner, medan jag bara ljuger & undanhåller & nekar. jag sa för ett tag sen att jag skulle bli min egen bästa vän, men jag har ingen värre fiende.

jag vill inte ens träffa mina vänner, jag vill inte festa, jag vill inte vara social. enda anledningen till att jag ändå gör det är för att jag vet att om jag släpper taget om det normala, då kommer jag aldrig sluta falla. jag vill sitta ensam på klippan vid hunny bunny cave & titta ut över medelhavet.


 långt bort vartsomhelst


jag vet att de flesta tycker att det är fegt att fly, men hitta en bättre jävla lösning då.

fuck the pain away.

jag behöver nån som inte ljuger, inte talar mellan raderna, inte river upp saker som försöker lägga sej. nån som jag förstår mej på. jag behöver edith.

jag tror inte att ordet är ämnat för mej. eller så är det jag som inte är ämnad för ordet.

herregud..

nu är det 2007. sista helgen på året blev.. ja, vad ska man kalla kvällarna nuförtiden? linda är på besök, & vi drog en vända till vemdalen i fredags. haha, vi är fanimej sköna. åkte 11 mil, förfestade en kvart (otroligt effektiva..), in på krogen, drack en long island (vänta.. var det inte i augusti 2005 som jag insåg att jag aldrig mer skulle dricka long islands? den kostade iallafall 246 kronor, men eftersom jag bara hade 100 så fick vi lite rabatt.) sen var det definitivt bara rakt in i dimman. jag var effektiv, vill jag lova. "som man raggar får man ligga". missade dock efterfesten & när jag vaknade så var stugan full av slaggandes grabbar.
igår var det dags att fira nyår. skum kväll, är nog det enda jag har att säga. jag uträttade en del nödvändigt ont, tyvärr var jag för full för att minnas om jag sa det jag ville säga eller inte. det blev iallafall ännu en weird efterfest här, & återigen sov nån i lägenheten som jag inte känner alls. jag förstår inte det där med att folk alltid tar för givet att det bara är att lägga sej i min säng & känna sej som hemma. det kanske är nåt med mitt utseende som säger att det ska vara så. do i look like a slut? uh huh shut up.