passa på att vara glada nu, för man vet aldrig när det blir roligt nästa gång.

i onsdags hade jag en så bra dag att jag inte finner ord för den.

jag trodde att den skulle bli hemsk, eftersom jag svepte raggarkaffe i tisdags kväll & låg & sprattlade till tre på natten. misstänkte att dagen skulle sovas bort, det är lätt det värsta jag vet. men jag vaknade halv sex & kunde inte somna om, så jag åt en liten frukost innan jag gick ner på step in & konditionstränade. avslutade med att springa 20 minuter på löpbandet, trodde att benhinnorna skulle strejka eftersom de har varit lite vrånga senaste veckan men de kändes inte ens. bara det hade räckt för att göra min dag.

men det underbara fortsatte. frukostdejt med carru, fick raggarkaffe igen. sen gick vi på stan en stund innan pappa bjöd på lunch. jag traskade över till frösön i solskenet & gick i skola i ungefär 25 minuter, alldeles lagom dos. sen hängde jag & ru på hennes gräsmatta i några timmar innan vi mötte upp jon i stan för att ta hans sushioskuld. jag har tjatat till mej styreträningslektioner av en tjej som vunnit sm i styrkelyft för nåt år sen, så vi lyfte skrot på step in tillsammans. jag var inte riktigt lika stark som henne, men det gjorde inte så mycket. det var roligt iallafall. märkligt nog var jag så speedad efter träningen att jag gick till pilis för att hämta charlotte's nyckel, vidare till charlotte för att byta första boxen med stift & stan-avsnitt till andra boxen, sen ner till pilis igen för att lämna nyckeln & sen hem. vet inte när jag senast kände mej så rastlös men det var underbart. min kropp kändes porös som en kalaspuff när jag la mej i sängen, halvtrött. det blev tre avsnitt sex & the city med jon innan sömnbristen tog ut sin rätt.

igår kom träningsvärken lagom till arbetspasstarten 16.00, vilket ledde till att jag kände mej som ett manglat lakan, kunde tamejfan inte ens sitta ordentligt, & dessutom gick allt åt helvete för mej & mattias & matmästarn hela kvällen. men det har jag redan glömt. solen skiner & jag & jon ska umgås med min älskade granne max idag.

att koka soppa på ett stift.

nämnde jag att playtime is over?
det är dumt att sakta ner, då hinner de ikapp. krypskyttarna, ni vet. eller ni kanske inte vet.

när jag ska festa så står jag inför två val: dricka så att jag inte minns allt dumt jag gör, eller inte dricka & istället få ta skit för allt dumt jag gjort (& med tanke på att jag kan räkna på ena handens fingrar hur många gånger jag varit lagom full så kanske det framgår att.. jag & lagom aldrig riktigt kommit överens). förra helgen bräckte jag mej själv, det var onödigt. eftersom jag är en så klok flicka att jag sätter in varenda öre som inte krävs till hyra & mat på mitt sparkonto, så är det alltid väldigt mycket månad kvar när pengarna är slut. ett florentinskt bälte var alltså inget alternativ för att lösa mitt lilla dilemma, så jag har tagit sista vägen ut: nykter. jag är så mycket klokare utan alkohol i kroppen, även om det definitivt har sina nackdelar. torsdag & lördag har jag varit ute med endast pepsi i kroppen & jag har haft jättetrevligt.. men det är ju tamejfan bedrövligt! fulla människor kan jag stå ut med, även om det är lite jobbigt med alla som beklagar sej för att de är tjocka eller kära eller fula eller fulla eller nyktra. osköna skor kan jag stå ut med, även om det är ganska temptin att sänka en jäger eller två eftersom man vet att det går över då. jag dansar till & med, det lär ju knappast se bättre ut när jag är full ändå. & värre saker än att dansa dåligt har jag lyckats utföra. men krypskyttarna, jeez..

ah, nu inser jag plötsligt varför jag kände igen den där stamkunden första gången han kom in på ica. han är ju dörrvakt, & han har ju faktiskt slängt ut mej från news en gång.
"hej! absolut, allt är fint. själv då?
ja just, sist jag var här blev jag sådär jag-ska-ge-bort-alla-mina-värdesaker-så-att-jag-kan-skylla-på-nån-annan-när-de-försvinner-full, & där står barkillen som tog hand om mitt kort hela kvällen. sist jag såg honom stod han nedanför ett bord som jag dansade på.
"tja, allt bra?"
varför i hela friden gick den där killen fram & la armen runt midjan på mej, & varför har han envisats med att röra mej varje gång han går förbi, & varför ler han sådär konstigt varje gång han ser mej? nästa gång ska jag fråga vem fan han är.. nej, det ska jag inte göra. för det har jag redan gjort en gång. & då blev han ganska arg för att jag inte visste. med all rätt.

"nejmen hej! hur är det med dej? vad kul att se dej." inte. god damn, vad ful du har blivit. sådär såg du väl inte ut förut? hoppas jag..
den där killen känner jag igen. & han känner igen mej. varför? tänk, matilda, tänk. ja just! hans allra käraste stamkund var ju mitt sällskap under fyllekäkandet förra helgen. gratis kebab. ändå skulle jag sitta på salladsdisken & försöka övertala honom att baka pizza mitt i natten. inte pinsamt. valet av sällskap var ju i & för sej kopiöst mycket mer pinsamt. lämna platsen innan han hinner komma på vem du är. nu.

& där är ju han. hoppas att han sov tungt sist jag såg honom.

torsdag kväll avklarad.

"hej matilda. varför svarar du inte på smsen?" ah..! bränn på, för allt vad du är värd!
nej, nej, nej. varför är han här ikväll? kan jag inte få ha roligt? "hej!" med lite retuschering hade mitt leendet kammat hem miljoner i en tandkrämsreklam.
oh herregud, här går jag nykter på en fjortisfest för att slippa riskera förra-helgen-deja vus. vad i hela friden tänkte den där karln när han gick hit?
nej!
hann han se mej, eller hinner jag krabba iväg? "tja snygging. hur är det? får jag bjuda på en drink?" nej, verkligen inte. du är kanske det äckligaste & otäckaste som går löst i den här stan. "nej, tack. jag är nykter." "men jag kan väl få göra dej full? så kan vi ha roligt sen.." ha. haha. ha. jättegärna, du kan väl bjuda med din kompis också, han som har ljugit ihop att han har legat med mej. härligare killar..
"du, din kille har stått & dansat med den där bruden jättelänge nu.." tur för honom att vi bara är kompisar. & tack för att du är tredje personen ikväll som tror att jag är tillsammans med en kille som har raggat på hälften av alla tjejer som är här inne ikväll. det känns bra att jag ser så respektingivande & klok ut.
"nejmen lilltilda, tja!" åh, vad bra. då var vi alla samlade. ringer vi RFSU så får vi säkert en gratis föreläsning här & nu.

precis innan jag skulle lämna marité fick jag nästan stryk av min kära vän linn, & sen grävde en stilettklacksbärande kvinna två hål i min fot. ändå var jag ganska nöjd när jag haltade hem i lördags. jag har hunnit med kollosalt mycket sjuka saker i mitt 20åriga liv, & jag har dessutom hunnit inse att jag fått nog. nu ska jag bara få mej själv att inse det efter intag av alkoholhaltiga drycker också.

jag är väldigt allergisk mot penicillin. det är negativt. gah, vilken soppa.


varför säger man "sleep tight"? vadå sov trångt? det är ju en riktigt otrevlig fras. vem fan vill sova trångt? ge mej en 180cms hästens, tack. fast de kanske syftar på att man ska undvika att spreta med sina kroppsdelar när man ligger i en säng. det är ett hett tips. synd att jag inte listade ut innebörden av det lite tidigare.

sov trångt.

regel nr 1: skyll alltid på någon annan.

när jag var liten vågade jag inte sitta på toalettringar, inte ens hos mina kompisar, för jag trodde att jag skulle få aids. men sen en gång så gjorde tove & anna så att jag blev jättefull & så skulle jag ropa hejdå till dem & så snubblade jag & slog huvudet i staketet utanför pappa & då förlorade jag majoriteten av mina hjärnafkler (försök skriva hjärnceller på en nokia 3310) & sen dess har min intelligens aldrig riktigt återhämtat sej.

-hej & välkommen, jag heter.. fast vi har ju träffats för inte så länge sen.
-jajemen. det är kul att spendera sin lediga tid här. jag har funderat, & jag tycker faktiskt att ni borde ha en VIPkö för stammisar.
-eh, hah.. några frågor? eller du vet väl hur det går till vid det här laget?

jag vet precis hur det går till. som tur är ska jag få visa dem snart igen. det känns alltid lika bra när man inser att man är bra på något. nästan alltid.

verkligheten försöker hinna ikapp mej. de senaste fyra dagarna har varit sprängfyllda med små & mindre små bestraffningar för saker jag åstadkommit i mina dagar. låt mej vara! vi är faktiskt.. ganska många om det här.

jag bettar allt jag har på att det beror på att jag stiftade med en bibel under sängen för inte så länge sen. jag vägrade så länge den låg på nattduksbordet, men det kanske inte var så mycket bättre att ligga den. jag har aldrig varit en av gud's favoriter, & han lär väl vara ännu argare nu. men han kan vara lugn, för jag tänkte ta en pause. playtime is over.

jag saknar att boxas. jättemycket.










trängre.

den här staden har ungefär en triljon matbutiker. i en av dem jobbar jag.
i den här staden bor ungefär 60 000 människor. av dem så finns det en (1) (one) (une) (uno) människa som jag absolut inte vill ska besöka min matbutik.
otippat.
trängre situation, som toad skulle sagt.
det sjuka är att jag verkade helt obrydd. en sån där vanlig människa hade antagligen grävt ner sej i rena skammen. eller åtminstone blivit generad, fått ökad puls, handsvett, fumlat med sedlarna, sänkt blicken.. nånting! men icke.
-tjena. allt bra?
lika klämkäck som vanligt. snacka om van vid att försätta sej själv i.. trånga situationer.

-det är fan inte roligt längre. eller alltså, det är det ju, men det skulle kännas mycket bättre om det var någon annan som gjorde det roliga, så att jag bara fick skratta åt det.
-jo, men du vet ju hur det ligger till. är det ingen annan som roar en, så får man göra det själv.
-mm. det är väl själva fan.


jag & jon skulle se film igår, men han somnade innan vi ens satt på tvn. uttråkad & ensam som jag var blev jag ganska glad när det ringde en försäljare (eller en fejkförsäljare, jag har inte riktigt lyckats lista ut det än) från comhem som jag kunde umgås lite med. jag var jättetrevlig, han med. men hans argument var kopiöst dåliga, så efter ett par tio minuter erkände han sej besegrad & kastade in handduken.
-fan, matilda. jag kan inte göra det här längre.
-va? men du är ju telefonförsäljare!
-ja, jo.. alltså om du var intresserad av hemtelefon & bättre bild på tvn så hade jag kunnat fixa det till ett bra pris, men du har ju rätt.. det är ju onödigt om man bara ringer mobil & inte ser på tv. vad har du gjort annars idag då? haft en bra dag?

hade jag inte bestämt mej för att bli revirginised så hade det varit ett ypperligt tillfälle för lurstiftning. förutom att jon låg i min säng.

charlotte i sex & the city säger att man blir återoskuldad om man inte har sex på ett år. jag & caroline vägde oskuldsfördelar mot oskuldsnackdelar väldigt länge igår. jag minns inte ett dyft om vad vi kom fram till, & jag tror att det är lika bra. men såhär spontant känns det som en väldigt bra idé.

lisa berättar just nu att de skaffar kids på svt.
"det här är din dotter. tror jag."
precis vad jag skulle vilja att min tjej sa om jag var nybliven pappa.
klockrent.

som ett brev på posten..

det finns faktiskt en del fördelar med att äta glassen med pappret på.

den här helgen hatar mej. stenhårt.
i fredags gjorde den mej alldeles för full & avslutade kvällen tokjävla läskigt, vilket resulterat i att jag kommer behöva krabba längs husväggarna så länge jag bor kvar på ringvägen.
i lördags gjorde den föraktfulla helgen att jag var bakfull, less & hungrig. så hungrig att jag antagligen gick upp 3,5 kg på kuppen. vilket inte hade gjort så mycket om den inte satte det på kaggen så att jag har fått gå omkring & känt mej som en petflaska hela dagen.
idag gjorde den min lägenhet så sjukt äcklig att det tog två timmar att städa. sen avslöjade den för min pappa att jag borde ha blivit en abort, sen gjorde den tre turkar upprörda & fick mej att känna mej som den jag är & sen, värst av allt, gjorde den så att jag hade sett klart på hela sex & the city-boxen. sjukt rastlös försökte jag få hit jon, men karln hade ingen bensin, & jag har tvättdag & såg det inte som något alternativ att traska till honom i min "heja christer"-tröja som jag stal när jag var på melodifestival.
sen ringde stifthistoriens största misstag & ville bjuda på middag nån kväll i veckan.

NEJ, NEJ, NEJ!!

"tänk på monstret. det kommer aldrig bli lika illa som det är för honom."

carru är minst lika klok som på den tiden då vi var det. smarta alltså. man kan vända på det hela, & konstatera att jag fick en sjudundrandes fylla i fredags som ledde till att jag gjorde bland de sjukaste saker jag hittills gjort. ganska imponerande. sen åt jag sjukt mycket gott igår, galet mycket & galet gott var det. pizza med viktor & lenn, mycket trevligt. & kilovis med godis medan stans mest oskyldiga flickskara övade alfabetet, bästa kvällen på länge! idag har jag städat min lägenhet så att den skiner & det var väl på tiden att farsgubben fick smaka en liten bit sanning, right? all energi jag stoppade i mej igår gjorde att jag var tokstark & tokpepp på step in idag, både styrka & spin blev det. man skulle kunna säga att det är ganska spännande att jag lyckades skapa så mycket drama på en vecka i alanya & det bevisar ju bara att jag är helt underbar, & att boxen är färdigtittad tyder på att jag fått mycket av det goda på senaste tiden. hade gärna haft jon här men istället fick jag ett par timmars telefontid med brudar jag älskar.

haha, fan vilken grym helg.

men mr misstag hade väl för böveln kunnat hålla sina fingrar borta från gröna luren-knappen. god damn.


det är lite kallt i sveriget.

för några dagar sedan trodde jag att jag hade hittat min nya drömman. jag fick veta att drottning cleopatra av egypten fick turkiets vackraste strand av sin käraste i brölloppspresent. vilken karl!

så jag googlade lite för att ta reda på lite mer om min förhistoriska Mr Right. det var visst mark anthony, han var diktator, hade barn med tio brudar & dog genom självmord. lite minus där kanske. i & för sej så hade de antagligen inga kondomer före jesus födelse & han tog faktiskt livet av sej för att han trodde att cleopatra var död. han gav henne en strand.. man får kompromissa lite.

haha, wikipedia har på nåt vänster lyckats kartlägga vem som stiftade vem på romarnas tid. hur i hela friden? de kanske hade såna där fylla-i-böcker a la "mina hångel" som okej delade ut i sin senaste tidning, fast för stift istället såklart. & inristat på sten, såklart.

sms från toad 1 till toad 2: "fick en hångelbok från en okejtidning igår. man ska fylla i alla sina strul. jag tänkte göra det till en stiftbok, men det får bara plats med __ .. eh."
svar 1 från toad 2 till toad 1: "hmm.. men om du bara skriver ner alla stift du minns? funkis? eller så kör du en ekvation, halvera stiften (till antalet), & dividera med 7..?"
svar 2 från toad 2 till toad 1: "..köpte du en okejtidning?"

obs: ingen har köpt nån okejtidning, & obs: toad heter något annat i verkligheten.

morgon solsken.

"Actually, it only takes one drink to get me loaded. Trouble is, I can't remember if it's the thirteenth or fourteenth."

George Burn

mycket tjurbajs om kärlek på sistone. blodigt ointressant. jag har fortfarande inte lyckats lista ut varför robin vill ha maid marian, men jag varken kan eller vill bli som henne så egentligen ger jag inte en råttas rumpa. förresten är ju robin en tecknad räv, så det är väl kanske dags att inse att vi inte är varandras kopp av te.

oj. kom jag precis över min drömman sedan 14 år tillbaka, bara sådär? excitin.

igår blev jag kallad "prinsessan på matmästar'n" av en av våra förståndshandikappade stammisar. jag har inte blivit så glad över en komplimang sen en blind man i dartford sa att jag var vacker.

kan det inte hända nåt spännande?!
vi kan väl råna någon, bygga en båt, cykla till malmköping? jag kanske ska gifta mej? ingen genomdålig idé. hittade en jättemysig morgonrock i sundsvall förra veckan. jag har alltid velat ha en morgonrock, men har man morgonrock så ska man ju även ha man & villa på landet. jag fick ju faktiskt inte mindre än två giftermålserbjudanden förra veckan. inte särskilt romantiska frierier, men man får väl sänka ribban lite så att de inte hinner sälja slut på rocken innan man hasar down the aisle. (insåg just att jag inte har den blekaste om vad aisle heter på svenska. heja mej). diskuterade till & med den ena karln med mamma. jag nämnde att det kändes praktiskt att gifta mej med honom, jag menar jag kommer ju bra överens med hans mamma, jag vet vilka traumatiska barndomsupplevelser som ledde till att han slutade äta sugrörsbär & jag sover som törnrosa med honom. kärlek tror jag att många par klarar sej utan & stifta kan man väl göra med nån annan. mor tyckte att praktiskt var ett svagt argument & dessutom trodde hon inte på mej varken som gift-bara-för-att eller som otrogen. jag tror att hon har rätt. jag tror att vi hoppar giftermålet.

äh, jag åker till turkiet istället.

modigast i stan..

jag är rädd för två saker. tandläkare & kärlek. jag tror att det är för att de framkallar obehag. jag hatar obehag. prisa smärtan! jag föredrar käftsmällar framför sån där långvarig, ångestframkallande.. vad fan det nu är.

när jag blev kär så tänkte jag "jag vågar aldrig mer tycka om.." tyvärr lider jag av ett ganska speciellt tvångsbeteende. när jag väl tänkt tanken "jag vågar inte" så följs den av "jag måste, annars är jag en tönt". & en sån vill jag ju inte vara.  "jag vågar inte hoppa från den här klippan för den är typ det högsta jag sett", "jag vågar inte boka en one way ticket utan boende med den galnaste bruden jag vet för det kommer aldrig sluta väl", "jag vågar inte lämna allt & alla & flytta helt ensam till ett land jag aldrig varit i", "jag vågar inte dropa från rampkanten", "jag vågar inte skicka det här smset", "jag vågar inte äta kött".. äh, ni fattar. jag tänkte iallafall att jag skulle våga tycka om någon för att slippa töntstämpla mej själv. men jag kände ingenting. inte för någon. så då tänkte jag att jag ju faktiskt hade tänkt tycka om någon, & det är ju tanken som räknas. allting kändes lugnt, jag slapp nominera mej själv som töntarna's tönt & framförallt slapp jag obehag. livet lekte igen, allt var frid & fröjd, ingen fara på taket, det kn.llade & gick. sen sprang jag in i fel karl. eller nej, han stod på fel plats (ingenting är mitt fel..!) they should wear a tag!

jag tyckte om, det var obehagligt, jag vågade, jag ska ha så galet med cred, nu behöver jag aldrig mer för jag har bevisat att jag inte är en tönt.

back on track.



varför säger man "snustorr"? snus är ju bara torrt om det har utgånget datum eller om det förvaras i för höga temperaturer. lika ologiskt som att säga "jätteliten".

fast jätteliten är egentligen ett ganska bra ord. jag t.ex., jag är jätteliten. lite som en riesen. ser ganska oskyldig ut, men ack så mäktig.

varför visas västerbottensnytt på tv? kanske för att det är natt. = jag borde sova. = jag tänker göra det nu.

halleluja moment.

den här helgen har jag haft en ganska märklig längtan efter en enda sak. jag har velat sitta på min balkong, i sällskap av en cigarett. först tänkte jag trotsa suget, tyckte att det kändes lite onödigt eftersom jag inte ens röker. men när det kommer till kritan så är jag inte den som trotsar mina behov, så ikväll skedde det. hade dessutom ett  givande samtal med gud under tiden. det där lät lite scary.. men hon ringde väldigt lägligt. de bästa minutrarna på.. äh, det var fint iallafall.

image36

jag borde skriva en bok.

"-hur många har du stiftat ?
-_4. eller alltså, _4 efter helgen. det är _1 nu."

"-jag känner igen dej.
-mm, vi har haft sex."

"-fan, jag ska stifta tiesto. vilken merit, alltså.
-merit? du kan väl inte kalla ett stift för merit?
-men.. erövring då?"

"jag kommer aldrig kunna ha pojkvän igen. jag menar, kul att ligga med samma kille varje kväll?"

"-ska du med till mitt hotell?
-det beror på.. har du AC?
-ja.
-stor säng?
-ja, en jätteskön dubbelsäng. kom nu.
-finns det nån mat?
-ja..
-har du..
-men vad fan!"

"-vad hette grabben du tog med hem?
-eh.. han var mörkhårig.
-hur gammal var han då?
-ganska lång.."

"han var bra som fan. inte på topp 10, men.."

"-jag har kommit på grymmaste sättet att lyckas somna på kvällarna. istället för att räkna får så räknar man sina stift. om man försöker komma på dem i kronologisk ordning så somnar man garanterat innan man kommit till hälften."

"..det känns ju förstås lite stelt att hans flickvän går på min skola."

"-vad heter den där fula killen på ditt jobb? den där med mittbena & ring i örat?
-roine.
-roine? jag måste nog ligga med honom. jag har aldrig legat med nån på R. eller det har jag visst förresten. men den där andra då, bengt? jag har aldrig haft nån på B. om man inte räknar med "britt" förstås."

"-haha, om du har nån sjukdom så måste du ju kunna räkna upp namnen på alla du stiftat senaste året.
-namnen?! under hela året?!"

"sen låg han & höll om mej. jag tänkte 'vad tror han att det här är, nån slags.. kärlek?' så jag kastade ut honom."

"man borde ha någon som provligger killarna först, så att man slipper stolpskotten."


good old times.

=)

imorse sprang jag 20 minuter på löpband. snart ska jag & mina benhinnor löpa maraton. :)


nu är det maj igen.

inatt hade jag lätt kunnat få killen jag inte kunde sluta tänka på för exakt ett år sedan. om jag velat. men det ville jag inte.

vad konstigt allting är. bad timing, skulle man kunna säga. skönt iallafall, att få veta att det går att komma över en kärlek. det sjuka är att det tog elva långa månader, & under den tolfte skulle jag plötsligt kunna få det jag ville ha så länge. jag blir galet less på mej själv. måste jag tänka så mycket, måste jag känna efter så jävla mycket? åh, vad jag önskar att jag var en sån där tjej som kunde falla för nån för att han är snäll eller har mycket pengar eller är snygg eller för att han vill ha en eller nåt annat lätthittat.

undrar hur länge min hy tänker leka minfält. slår vad om att det finns någon paragraf i lagboken som förbjuder såna som mej att lämna sin bostad. det fanns väl en logisk förklaring när den började jävlas, men nu tycker jag inte att jag borde ha några fatala brister på något.
i & för sej fick jag en ganska märklig kommentar av en bloke på krogen igår.
-hej teskedsgumman. kom igen, du är det minsta jag har sett.
sen gick han. lite mer mat kanske inte skulle skada ändå.

det har varit en jobbig kväll.

när jag var liten tyckte jag att ola salo var snygg. hoppas, hoppas att jag fortsätter bli klokare.

whovalley

jag har en ashet stamkund på 35+. det är inte många män över 35 som är asheta i mina ögon, men han är det. i söndags frågade han som vanligt om allt var bra, & jag var tvungen att erkänna att jag kände mej lite sliten efter ledigheten.
-jaså. vemdalen?
-mhm..
-jamen, du ser ganska pigg & fräsch ut ändå.
-tycker du? (kände en enorm lättnad, eftersom jag var lite rädd att mina rödsprängda, 77%igt stängda ögon skulle avslöja mej).
-nej, jag ljög. haha. vi ses.
tack.

som den dansforumsvirgin jag var när jag kom till fjällen i fredags var jag mäkta nyfiken på evanemanget. hade nog lite för höga förväntningar, galet i andras mått mätt är ju sällan galet enligt mej & mina paddor. det blev iallafall förfest i vår stuga, jag fick fria händer som dj men kickades efter att ha spelat "i love europe" med christer sjögren. det var väl i & för sej lika bra.

fredagen bjöd på mycket köande. förköpskön var aplång, garderobskön var aplång, toalettkön var aplång, barkön var aplång.. tror att det mesta kändes extra aplångt för att jag hade varit så klok att jag hade skaffat ett par nya, höga, billiga pumps helgen till ära. perfekta fjällpjux. aj. när jag inte stod i kö så letade jag mina vänner. av någon anledning lyckades jag tappa bort dem ungefär fyra gånger i minuten. tur att gärdin var med, tack vare honom återfann jag alltid sällskapet. det var iallafall fint drag på discogolvet, det var grymt kul att dansa & framförallt var vi så sjukt snygga allihopa att vi skulle haft med oss donkenhaklappar till de andra gästerna. drop dead gorgeous, hela gänget. det var nästan löjligt.
sanna tyckte att det var bedrövligt att jag aldrig dansat styrdans, så hon gav mej en liten lektion i hur man svänger sina lurviga. sen dansade jag med två fula killar innan jag sprang hem. ja, jag sprang. ja, i pumps. ja, i djupsnö. nej, det var ingen bra idé. vi käkade halvstekt korv med bröd, sen sov vi.

fick faktiskt fetaste åldersnojjan i fredags natt. livrädd att det är dags att inse att det roliga är över, att det är dags att börja bete sej som folk & liknande idiotiska idéer. tänkte sälja min biljett & åka hem i lördags morse.

..& där dog min dator. hade skrivit minst tre a4 om helgens bravader, men det försvann. otippat. anyway, jag hittade en sofiero efter frukost & tänkte att alla är värda en andra chans, så även styrdans. jag insåg att min enda chans var att styra upp dagen själv, vilket innebar att jag raggade sällskap på ica, på sibylla & på after skin, jag våldgästade varenda stuga & varenda förfest jag kunde hitta & jag drack en hel del cider, jäger, öl, vin, absint & champagne på andras bekostnad. jag var antagligen ett tvättäkta svin under hela dagen, full som ett ägg & jävligare än två, men vet ni vad? i don't give a damn. jag hade så jävla roligt.

pappa ringde i måndags.
-men vad roligt att det var en bild på dej i öp från den där dansgrejen.
-va? har jag blivit fotad?

smidigt. dessutom är det tyvärr en av de värsta pics jag nånsin varit med på. fyra kunder har kommenterat den hittills.. underbart.