i bet it's kharma.

jag måste skriva en lista, precis som earl. gottgöra allt jävligt jag gjort. att jag inte kommit på det tidigare! inte undra på att jag är sjuk & skadad hela tiden.
listan blir inte så svår att skriva, men hur fixar man till allt? & kan det verkligen bli bra? jag tror att den jag fuckat det mest för är mej själv. det känns ju lite halvklantigt.

fick ett sms idag som gjorde att jag tvungen att gå från lektionen & låsa in mej på toaletten en stund. har behövt det sen i september. bättre sent än aldrig, rite? men jag kan inte hjälpa att det var tungt. jag hatar den där obehagskänslan i magen & hjärtat när man inser saker som man inte vill inse.

i am the wilderness locked in a cage
i am a growing force you kept in place
i am a tree reaching for the sun
please don't hold me down
please don't hold me down


i am a rolling wave without the motion
a glass of water longing for the ocean
i am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
release me
release me


i am the rain that's coming down on you
that you shielded yourself from with a roof
i have the fire burning desperately but you're controlling me
release me
release me

om ett par veckor är det ett år sen vi beställde biljetter. jag önskar att jag kunde sluta drömma om ayia napa. att det det kunde sluta göra ont att höra elysium. att jag kunde sluta sakna.. att vi inte hade åkt hem.

snackade om mitt alla hjärtans dag-kort till videoteket-thomas häromdagen. alla tyckte att det var så fint gjort. "mm, det var på den tiden då jag var en bra tjej.." sa jag. "haha, vände det sen eller?" undrade nån. det ironiska i det hela är att det faktiskt var den 15 februari förra året det vände. det var då jag började sluta bry mej.

jag ska gå på balen med anton. =)

i wanna know what love is..

..för jag har ingen aning. eller jag hoppas att jag inte har en aning. för om kärlek är det jag tror att det är så kan kärlek äta min skit & jag vill inte ha med det att göra. & det är ju trist, man har ju ändå hört en del fina saker om den där känslan.

helvete.


sometimes i get a little drunk,
 & i go home with some crazy punks.
but don't judge me by what i do,
coz baby you know you want to hit it too.
shit, you know they all want to hit it.
yeah, they're just talkin shit coz they want it.


uh huh, shut up.

måste publicera århundradets citat:

"fan vad jag vill ligga med dej nu. fan vad jag hatar dej."

ingen dubbelmoral här inte.

snackade med paddan i telefon igår.
jag: -jag ligger med handen på mitt bröst. (jag konstaterade bara att jag hade placerat näven på en ganska märklig plats).
toad: -jaha, har vi telefonsex?

står på löpsedlarna att apoteket släpper ett plåster som ökar kvinnors lust. ingen som har tänkt på motsatsen?
jag har lyssnat på do i look like a slut på repeat i en timme nu. den blir fan bara bättre & bättre.

söndag, blodiga söndag.

tur att ingen ville satsa några pengar, för det var omöjligt att vinna.

fan vad svårt att sammanfatta gårdagen!
det var en fin kväll. beroende på hur man definierar fin. började bra redan på bussen till aspås. fullpackat, förutom näst sista raden. av någon anledning ville ingen sitta nära flickorna på sista raden. "horor längst bak i bussen!" tove är fin i kanten. jag trodde att det där gällde pälsdjur, men.. värdelös musik på festen, om jag inte minns fel. blev bjuden på mycket dricka efter att ha lovat att strippa som pauseunderhållning mellan banden. vilket jag inte gjorde. men jag döptes till "strippan" ändå. efter tillräckligt många/alldeles för många cider blev jag sveriges ärligaste bitch & bjöd min käre vän jon på alla åsikter jag har. måste vara pga NVIT3s senaste trend; dissa alla. lyckades bli "vän" med mannen som hatar mej mer än allt annat (för att senare ge honom anledning att hata mej ännu mer än mer än allt annat). dansade styrdans, om man nu kan kalla det dans.. berömde kockens fantastiska skicklighet när jag träffade henne på dansgolvet senare (vänta.. hon som la en klick guacemole på varje nachostallrik? mästerkock..) grattade toad på födelsedagen, eh.. en månad för tidigt. snortade nåns drink. toad gav mej en hundring för att köpa sambuccashots, jag kom tillbaka med ett stort glas med endast vodka i. "de hade ingen sambucca. & inga shotsglas." jättegott. minns inte mycket av bussresan hem, men vi drog på efterfest hos en av festfixarna. han såg förresten ut som peter siepen. kan ha berott på cowboyhatten. han strippade, av nån jävla anledning. sen blev han lack som fan för att ingen brydde sej, alla höll på att somna. toad försvann med mannen utan kläder & jag gjorde nog det dummaste jag hittills lyckats åstadkomma. sen avslutade jag snyggt med att störta in på toaletten när toad stiftade kopojken. tog taxi hem, men upptäckte att det enda jag hade i jackfickorna var toves tuggummin (när hade jag lyckats stjäla dem!?), ingen mobil & inga hemnycklar alltså.. så jag fick slagga hos jon & hans tjej. inte jättepopulärt, kan jag tänka mej.

vaknade imorse & insåg att jag defo inte ville infinna mej i den lägenheten, så jag promenerade till ciobanu stein. skämtar inte om det tog 20 minuter att gå de två kvarteren i mina jävla lackpumps.. claudiu garvade ihjäl sej när han öppnade dörren. "amanda, kom & titta på din syster.." t.o.m. edith skrattade. jag måste ha sett förjävlig ut. insåg att klockan var halv åtta,  så jag satt hos dem i nån timme. sen gick jag & la mej i toves säng. lina hade min mobil, & tove hade skickat ett sms när hon var påväg hem vid 07.20. "ja inte fan kan jag gå rakt. vadbö ni kom in! jaga försöker få väg på vänner. utan förträfflighet" lite halvkryptiskt. när hon kom hem hade lina rivit ner en ljusstake från väggen, sen somnat med stövlar & jacka på efter ett misslyckat försök att få av sej sina leggings. de tog sej bara till knäna, så där låg hon med ansiktet rakt ner i lakanet, på telefonen & väskan & med persikohalvorna i vädret. tove uppmärksammade hackspättsläten från tallparken, så vi bestämde oss för att gå ut & fågelskåda. gick hem till pappa. "jag & tove ska på fågelskådning, så vi behöver en bok". han tittade bara på mej, misstänker att han insåg att det inte var lönt att ens kommentera det. fågelskådningen gick väl sådär, vi kom fram till att det inte fanns några kungsörnar i buskarna vid rådhusgatan & sen gick vi på hemköp istället. jag la mej bland toapappret, toad fyllde fickorna med candy & sedan satt vi vid pantmaskinerna & medan jag åt en påse chips. träffade en diabetiker som hade halkat & gjort illa vänstra benet 1982. men han tyckte om att åka skridskor. tyvärr hade hans exfru gömt hans skridskor när de skilldes, så han fick aldrig med sej dem från borås. det var längesen jag skrattade så mycket som idag. nångång runt halv tre-tiden smög sej tyvärr ångesten på, men det är bara att inse: shit happens when you're a woman with the morals of a man.

jag har ätit för sju pers idag. jag är fanimej omänsklig.

kan min hund sluta gräva i golvet?!

livet är underbart.

igår kom den. våren. när jag & jonte hade skickat in vårt projektarbete firade vi på kebab city, & då kom känslan. det som är lite speciellt med mej är att det var systembolagetkassar som väckte den. alla som bar på dem såg så glada ut. kan bero på att det är löningshelg, men jag fick iallafall vårkänslor.

det är nåt magiskt med nyktra lördagsmornar. vaknade 8.20 imorse, & bestämde mej för att ta en timmes promenad i morgonsolen. den där fina, harmoniska livet-är-underbart-känslan var så stark att jag inte kunde låta bli att hälsa på en farbror jag mötte borta vid travet. men sen blev solen starkare, det blev sjukt varmt, jackan klibbade fast i ryggen & jag längtade bara efter kyla.

ikväll ska vi till aspås. lina ska med också, så nu finns det inte ens en rimlig chans (risk..?) att kvällen blir vettig.
ni kan få satsa pengar om ni vill. kvällen slutar med att..
1. ..the coppers skjutsar hem oss för att toad haffats för dråpförsök .
X. ..vi missar bussen & måste gå hem från aspås.
2. ..vi tar oss hem oskadda & sussar sött i våra egna sängar.

förresten var jag på magnetröntgen i onsdag. sjukt spännande, en tant sprutade in teknetium i min arm & sa "vid elvatiden strålar du som mest, då får du komma tillbaka" & sen lyste jag grönt på en datorskärm. det var coolt att vara radioaktiv.

teachers, leave them kids alone.

börjar ledsna på att den här sidan fuckar varje gång man verkligen, verkligen vill skriva.
nu minns jag ju bara det viktigaste. dags för en punk(t)lista. =)
  • i söndags fick jag bland de finaste smsen nånsin. tack vare carruline somnade jag med ett leende på läpparna.
  • min gud har börjat extraknäcka som min role model. prima, tycker jag. jag behöver en sån.
  • jag har förlovat alla flickor i SPIT3b samt NVIT3 med anton persson. bättre svar än "ja, varför inte" får man ju leta efter. grattis, allihopa.
  • det är praktiskt när gamla stift som man har något otalt med ställer sej i en ring & ber om stryk. aldrig ska jag sluta älska boxning.
  • fråga mej inte varför, men jag & tove har kommit överens om att bli sjukt fulla på lördag. vanligtvis är vi överens om att ta det lugnt, & utan överdrift är det med nöd & näppe jag fortfarande lever. hur fan ska detta gå?
  • jag har defo kommit över mina tankar om att sätta upp en "ingen reklam, tack"skylt på dörren. vem vill inte möta henke larssons blick när man kliver in genom dörren?
  • jag vill inte gå i skola mer.
nite, hunnies.

utbildad tränare. kinda..

jag äger en koncentrationsförmåga. =) jag trodde den försvann när jag slutade rida, för sen min senaste hoppträning har jag inte lyckats ta in information en enda gång. i helgen har jag lyssnat (& förstått) i sammanlagt 14 timmar, det ni! boxning är en underbar sport. önskar att östersund kunde vara en underbar stad, & att BK Älgen kunde vara en underbar klubb.

bäst med hela helgen var hel klart luncherna. alla tjejer som var med sa åt mattanterna att ösa på, "fan, har ingen match på länge ju. ge mej mat!" önskar man kunde se sånt oftare. helt ärligt så känner jag mej okvinnlig så fort jag äter. jag hatar tjejer.

& killar.

jag tycker att en sida i Steg 1 Tränarkurs Boxning-kompendiet är lite halvroande. där finns en bild på en överkropp, med käke, haka, lever, hjärta, mjälte & solar plexus utmärkta. som en liten lathund, utifall att man skulle känna för att skada nån.

anyway, det har varit en underbar helg i idrottens tecken. hoppas jag lyckas utnyttja allt den har gett mej.

smärta är bara vekhet som lämnar kroppen.

why, god? why?

jag tror faktiskt att det finns bra pojkar. det är bara ett litet, litet problem med dem -de är för bra för mej. fuck! jag har blivit en dålig tjej.

idag har jag ätit. så sjukt mycket. jag fattar inte varför, men jag kan inte sluta. kan man vara bulimiker minus kräkningarna?

i'm a bad boy girl just thought i'd let u know

min lägenhet möglar. känns lite halvsjabbigt. jävligt passande, faktiskt.

i suppose it is the price of fallin..

det här med skola kanske inte är så illa ändå. idag fick vi lära oss en massa nyttiga & intressanta saker, t.ex. att om jag skulle löpa i världsrekordfart rakt mot ett tåg på 400 ton som rörde sej mot mej med en hastighet av 15 mm i sekunden, så skulle vi uppnå samma rörelsemängd, vilket betyder att tåget skulle stanna. även jag.
 
i suppose it is the price of fallin in love..

jävla messport.

inte en blåtira, inte ett uns av smärta. ett litet, litet blåmärke på ena armen är det enda som skulle kunna bevisa att jag gick match igår. fast vänta.. det var nog en av ungarna som tillverkade det när han värmde upp inför sin match. damn. jag boxades dåligt, men som tur var boxades min motståndare sämre. huvudsaken är inte att kämpa väl, utan att vinna. =)

det var längesen jag hade så ont i huvudet som igår. det berodde inte på alkohol, inte alls. skulle kunna välja vilken hang over som helst framför ungarna i BK Älgen. de är fan overkligt jobbiga. fast ganska roliga också. jag skrattade gott hela dagen åt att avan kunde nå runt soheil's överarm med en hand, & åt att denna briljanta insekt till kid sa åt alla att blunda i bilen, eftersom han behövde runka innan matchen. han upplyste även hela klubben om hur välutrustad han är, vilket jag har lite halvsvårt att tro med tanke på att killen är ungefär två äpplen hög & väger 34 kg med ytterkläderna på.

fast det roligaste var nog när han, inne på den fullsatta pizzerian i sollefteå, först sjöng med i smack that för full hals under ringsignalsreklamen för att sedan följa upp med att gorma "i wanna smack that ass!!" när han såg eddie murphy i reklamen för "big momma's house". samtliga klubbkamrater & tränare reste sej & lommade ut från resturanten i sina BK Älgen-jackor. det var faktiskt lite pinsamt.

trött som en gnu stupade jag i säng när jag kom hem. såg fram emot en lång natts sömn, men icke.. tre minuter över tre ringer telefonen.
-mm..
-hej! vad gör du?
-gissa.
-har sex?
-det finns annat man kan göra vid tre på natten. sova t.ex..!
-jaha.
-vad gör du?
-jag ligger på en grön matta.. den är hård. kom & hämta mej.
-i stockholm?
-mm.. ta min bil.
-sure. för jag kan ju köra bil. varför ligger du på en grön matta?
-för att hotellet har en sån.. i korridoren.. jag hittar inte mitt rum.
-congrats.
-vänta..

prassel.. prassel, skrap.. prassel.. skrap, skrap..

-sådär.
-vad fan gör du?
-jag har ingen aning!

klockrent samtal iallafall. jag måste vara världens bästa vän som accepterar att folk ringer mitt i nätterna utan att ha någonting att säga. eller så är jag bara dum. prob.

tove är fanimej den skönaste jag vet. om det är nånting jag älskar med mej själv så är det att jag har henne. det där.. lät lite ologiskt. men vad fan.

lagom

jag hatar det ordet egentligen. man ska vara lagom smart & lagom smal & lagom rolig & lagom mycket hela tiden. (förresten, damn vilket fult ord det är!) men när det kommer till alkohol så tror jag fanimej att det ska bli min nya slogan. lagom är bäst. i've made it -twice!! seven igår, & jag var lagom. om det nu finns något "lagom" gällande alkoholintag när man ska tävla i boxning dagen efter.. äsch, vad fan. lite uppvärmning har la aldrig skadat. var förresten på förfest i ett olagom hus. jag skämtar inte, det var för stort! jag gick vilse i köket åtta gånger.

en lite halvmärklig sak jag dock kommit fram till till följd av mina nya erfarenheter, är att det inte spelar någon roll hur stort eller litet intaget av sprithaltiga drycker är -jag måste ändå fyllekäka. vegetarisk burgare på donken inatt, resterna av gårdagens pastasallad till frulle & nu, kära vänner, kokar jag spaghetti för jag ska äta pasta carbonara till frukost nummer två. vad är det för fel på hederlig jävla gröt?! ganska spännande att vägas in om några timmar..

det var två personer som jävlades med mitt förflutna igår. eller vänta, var de fyra? jag insåg iallafall att det senaste året har varit händelserikt, det kan jag inte förneka.

skulle det inte sitta fint med ett par stekta ägg också..?

nej, just det. boxas var det.


cute & cuddly, boys. cute & cuddly.

vad är det för fel på mej?! jag har väldigt ont i mina benhinnor, jag har inga pengar, min hund är tjockare än nånsin, arsenal är ute ur champions league, jag har ingen aning om vad jag ska göra (eller vem jag är..) om 92 dagar, jag har så sjukt mycket att plugga.. men jag är ändå glad!

& jag tror att jag ska låta bli att spekulera i varför. då lär jag prob sabba känslan direkt. just smile & wave, boys. smile & wave.


140008-32

are you ready, boots? start walkin.

alltså, jag är jävligt märklig. en del av mej går omkring med en otrolig ångest & dåligt samvete, men jag vet inte om det kanske är något mitt gamla, goda jag tvingar fram bara för att det tycker att det ska vara så. för helt ärligt, "det löser sej"-känslan jag löpt omkring med i en vecka är obotlig.

hehe.

if u luv me then thank u, if u hate me then fuck u!

hell, i don't give a damn bout my reputation

i don't know wot u want, i don't know wot u expect
but if i don't know don't ask me for respect

these boots are made for walkin, & that's just what they'll do
one of these days these boots are gonna walk all over u


vad farligt kaxig jag börjar känna mej. dags att gå & lägga sej, tror jag.

se där ja.


tuld || what goes around comes around.. säger:
when r u goin back to ayia napa?
Ian säger:
beginnin may, bout u?
Ian säger:
cant wait!
tuld || what goes around comes around.. säger:
dunno. i finish school in 98 days, so i guess i'll go in june. miss napa so much..
Ian säger:
not that ur countin or anything!!!
tuld || what goes around comes around.. säger:
haha, no..
Ian säger:
goin wiv tove again?
tuld || what goes around comes around.. säger:
hope so.
Ian säger:
chris not goin (bet ur sad bout that!!!) me mate ben cumin but e just as nuts!
tuld || what goes around comes around.. säger:
haha, yeh i miss the cunt so much.. sorry, i bet he's nice. not to me, tho.
oh, sounds.. scary! who is he?
Ian säger:
wot ya mean who is he, u dont know him, wot can i tell ya, except e wont abuse as much as chris did......well, probably not!
tuld || what goes around comes around.. säger:
haha, i hope so.
Ian säger:
wot u hope he does abuse u? ur sick! get ya kicks from bein abused do ya!!!
tuld || what goes around comes around.. säger:
haha, NO! i meant i hope he wont do that. jeez..
tuld || what goes around comes around.. säger:
u gonna stay the entire summer?
Ian säger:
yeah, if ya gonna do it, do it properly, thats wot i say
tuld || what goes around comes around.. säger:
WORD.
Ian säger:
wot r u black now!
tuld || what goes around comes around.. säger:
yep.
Ian säger:
in that case, im hearin nigga!
tuld || what goes around comes around.. säger:
i wanna move to the UK, but i always hear england's expensive. i'd prob die over there.
Ian säger:
not that bad, earn more an spend more, like cyprus but backwards!
tuld || what goes around comes around.. säger:
haha, ok.
Ian säger:
id go austrailia
tuld || what goes around comes around.. säger:
would be great. i'm scared of all the snakes & spiders & crocodiles tho.
Ian säger:
at least hot
tuld || what goes around comes around.. säger:
true. i found a flat in sydney the other day, in the harbor. £1 550 000.
Ian säger:
cheap then
tuld || what goes around comes around.. säger:
i'm gonna marry thierry henry, then move.
Ian säger:
1 little problem
Ian säger:
u gotta get him divorced 1st but still gud plan
tuld || what goes around comes around.. säger:
hmm.. i'm gonna kill his wife, then marry him, & then move.
Ian säger:
cool
tuld || what goes around comes around.. säger:
yeh, i know.
tuld || what goes around comes around.. säger:
maybe i'll have to find someone else.
Ian säger:
remember me wen ya rich
tuld || what goes around comes around.. säger:
sure. i'm gonna buy the pirates inn car for u.
Ian säger:
an the bar!
tuld || what goes around comes around.. säger:
ok. i promise.
Ian säger:

iv got that in writin now so its legally binding!
tuld || what goes around comes around.. säger:
omg.
tuld || what goes around comes around.. säger:

ok, u have my word.
tuld || what goes around comes around.. säger:
what counts as "rich", btw?
Ian säger:
thierry henry!
tuld || what goes around comes around.. säger:
ok, then i seriously promise i'm gonna buy the car & the bar when we get married.
Ian säger:
cool
tuld || what goes around comes around.. säger:
u have any ideas bout how i'm gonna get him divorced?
Ian säger:
yeah kill her
tuld || what goes around comes around.. säger:
nothin else?
Ian säger:
yeah pretend u tried to help save her wen he turns up an straight away he gon luv ya 4 that then u b shoulder to cry on an b4 u know it u b in bed an then its a doddle!
Ian säger:
in fact its so easy i may try it wiv ashley cole so i can av his wife!
tuld || what goes around comes around.. säger:
ur brilliant, u know that?
Ian säger:
yeah i get told quite a lot but it never gets borin!


ian lewis kläckte nöten, som carru skulle sagt. since there's not much morale left in my body, i'm gonna go for it.

är det inte jävligt märkligt att jag antagligen har 52 gånger mer dåligt samvete än den som borde ha det? dags att fly landet igen. oh ja.

.

jag ska köpa ett kyskhetsbälte.


jag är droppen som fick bägaren att rinna över.