..ayia napa..

hunnit med mycket sen sist. 

  1.  i söndags försökte jag äta ihjäl mej, men misslyckades. frossandet ledde endast till två dagars fatal mättnad. den var obehaglig.
  2. i tisdags gjorde jag slut med en vän. (wait.. har inte det här hänt förut?) är sjukt jobbigt i den här stan, har sett människan tre gånger sen dess!
  3. i onsdags beslutade jag att jag inte behövde fyra timmar för att skriva ig på nationella provet i matte D, så jag traskade dit efter halva tiden. härlig disciplin såhär i slutet.
  4. simmade även i onsdags. bestämde mej för att bli trött den här gången, men efter 70 längder stängde badet. jag tror att jag har lite brister i tekniken.. news på kvällen också, sjukt trevlig kväll. & då drack jag ändå bara ett glas vin! (*stolt*)
  5. i torsdags fyllde min brother-in-law 22. han lyckades alltså vara 21 & tvåbarnspappa i nio dagar. =) far lagade äckligt god mat & sen fick jag hålla i sid för första gången. det var magiskt.. hon skrämmer mej.
  6. tog en lång promenad med gud torsdag eftermiddag. det gillade jag, jag tycker om min gud. efteråt kände jag mej tvungen att umgås lite extra med solen, löven & grilldoften så jag tog en långpromenad till.
  7. åt en romantisk middag med ru igår. det blev gröt. =)
  8. såg balfolket utanför GT. avundsjuk som en räv, jag vill igen..!
  9. news igår igen. trevligt & näst intill alkoholfritt (jag chockar mej själv varje gång..).
  10. lyckades ragga skjuts hem. på sibylla. av tre grabbar från lit. "kommer det ingen bil så sätter jag ett skott i pannan på killen i keps". "tuld, alla har keps.."
  11. slaggade hos tove. i linas säng, av nån anledning. satt lika fint som vanligt med frukost hos dem. jag ska också bli en lindbäck snart.

allt som allt en fin vecka. borde ha varit, åtminstone. men tyvärr har min hjärna upprepade gånger stannat upp hela min värld, & injicerat en sjukt stark känsla av att jag är i napa igen. jag har fått stå vid workers bar på starsky's, suttit på bell, promenerat vid rondellen påväg ner mot stranden.. jag känner lukten, värmen, lyckan, allt. varje gång. jag vill inte. jag vill vara där på riktigt.


vidrig söndag.

inte direkt i bättre skick idag, mer förkyld än vår sköldpadda kuse (som inte helt otippat dog i en förkylning). men jag har en del som måste sägas.

till att börja med: i tisdags föddes min andra systerdotter. vi har alltså fått barn igen, alldeles underbart. =) edith är galen i henne, vill gosa med lillasyster hela tiden. de är så fina tillsammans att en gråsten skulle bli rörd.

bal i fredags. fördrink hos mej, vilket kändes sådär eftersom man får leta länge innan man hittar en skabbigare lägenhet. anton hade iallafall fixat skjuts ner till gamla teatern, grymmaste bilarna i den här delen av landet! pumpade sönder södra östersund när vi gled ner, det gillade jag. vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen, mer än att jag tror banne mej att jag ska bli rik. det där vill jag göra om.
just det! jag skapade en jury på tre pers som utsåg bordets präktstjärt, vilken blev jonte's linn.motiveringen var enkel: bruden gjorde inte ett fel på hela kvällen. (jag var nära att erövra titeln, men tyvärr klev jag sönder klänningen, sprätte en oliv över hela bordet, dansade uruselt, ställde mej på fel sida om min kavaljer konstant samt lyckades svära åt mr dj). 
efterfesten hos mej blev ganska lam, de flesta var nog sjukt trötta. blev lite ost & kex iallafall.

vaknade igår morse efter ca fyra timmars sömn, med täppt näsa & sjukt svullen hals. fick skjuts till sporthallen av anton & sen drog BK Älgen till sundsvall. jag fick två matcher, & båda gick lika uselt. i & för sej en oavgjord match & en vinst, men med pinsamma poäng. 26-26, 26-19. sista tävlingen för säsongen, det är alltid lika underbart att sluta när det går som sämst. självmordsbenägen tills jag fick en falafelrulle på vägen hem. resten av kidsen boxades iallafall grymt & jag måste erkänna att jag är så sjukt stolt över soheil. han förgyllde min dag igår. =)

prom night

image35

grym kväll igår.

väldigt dålig dag idag, har boxats som en kråka så jag orkar inte berätta om nåt nu.

vill ha dej tillbaka.

sitter hemma hos sömmerskan. har just fått klä på mej ett foder. kände mej som den stora, svarta, onda i mumindalen men jag måste erkänna att nu jävlar är jag pep. ge mej bal! =)

efter elva år som vegetarian (eller åtta år & elva månader, som jag beskrev det för carru), har jag idag ätit laxbiffar. jag fick hjärtklappning & svettningar, men damn vad gott det var. imorgon blir det skagenröra. eller tonfisksallad. eller räkor. eller laxfilé. eller skaldjurspaj..

hittade just en bild.
 
image34

fan vad jag saknar min.


yep, here i go.


Kofoten med 20 års garanti


TOVE Kofot
är helsmidd av speciallegerat fjäderstål. Hela kofoten är härdad och anlöpt. Tillverkas i fem storlekar. Utmärkande egenskaper är:

-Hög hållfasthet men ändå smäcker och lätt i förhållande till dess längd. Tester av Statens Maskinprovningar visar att den tål extremt hög belastning utan att den deformeras eller går sönder.
-Såväl mejselände som klövändar är tunnslipade för att dessa lätt ska kunna komma in under lister, brädor etc.
-Kofotens båda ändar har bred och blankpolerad anläggningsyta för att minimera skador på det underlag som utgör brytstöd. Spikdraget har distinkt V-form med vinklar som ger maximal förmåga att dra ut spik av varierande storlek och huvudform.
-20 års garanti.
-Tillverkad av Gränsfors Bruk sedan 1942. Tove Kofots form och egenskaper står numera som förebild för hur en riktig kofot ska se ut. Original är original.

Storlekar:

TOVE-Kofot 11''
0.4 kg ca 28 cm

TOVE-Kofot 25''
1,4 kg
ca 62 cm

TOVE-Kofot 36''
2,5 kg
ca 90 cm
TOVE-Kofot 20''
0.9 kg ca 50 cm
TOVE-Kofot 28''
1,8 kg
ca 70 cm


jajemen, original är original. märklig reklam på blogg.se tycker jag.

"jag & tove gick hem från fotbollen, & varenda jävel som åkte förbi glodde som om vi vore.. eh.. dom vi är.."

jag hade en massa vettigt att säga, men jag glömde visst.
here you come again
just when I'm about to make it work without you
you waltz right in the door
just like you done before
& wrap my heart round your little finger
here you come again
just when I'm about to make it work without you
you look into my eyes
& light those dreamy eyes
& pretty soon Im wonderin
how I came to doubt you
all you gotta do
is smile that smile
& there go all my defenses
just leave it up to you
& in a little while
you're messin up my mind
& fillin up my senses

here you come again
lookin better than a body
has a right to
& shakin me up so
that all I really know
is here you come again
& here I go

here you come again
& here i go

inga fler dagar som den här, tack.

jag har nog inte haft en så vidrig magkänsla sen jag åkte hem från ayia napa. fast magkänsla är fel ord. hela kroppen har värkt, hela dagen igår & hela dagen idag. hjärtat har suttit i halsgropen & jag har haft svårt att andas.

ångest, kallas det, & det är den värsta känslan som finns i hela världen.

det otäcka är att jag inte riktigt vet varför. jag har gjort mycket jävliga saker den här våren. eller, det här året. eller vad fan, de senaste åren. men jag får aldrig ångest. ibland mår jag lite dåligt över att jag inte mår dåligt över det jag gör, men aldrig ångest. tills nu då, tydligen. för en väska. eller..?

eller kanske för att det fan är nog nu. det har gått för långt. jag är inte den jag vill vara, jag beter mej sjukt illa. dels för att jag inte orkar bry mej, dels för att jag vill att den jävligaste av de alla ska be mej dra åt helvete, jag vill att han ska säga att han hatar mej. men han gör det aldrig, den sopan.

dagens stora fråga: är det någon mening att leta efter Mr Right när man själv går under namnet Miss Wrong?

-jag känner igen dej.. -mm, vi har haft sex.
som man alltid brukar säga, tillfället gör slampan.