vi rullar fram..

jag älskar min klass.
jag kommer sakna dem så sjukt mycket om 49 dagar.

nästan lika mycket som jag saknar att ha internet på min egen dator.

jag har blivit grym på att roa mej själv iallafall. det finns en massa roliga saker man kan göra utan tv & internet! t.ex. äta, sova &.. äta.

VARFÖR ÅKTE VI HEM FRÅN AYIA NAPA?!

bored shitless.

sådär ja. har flyttat in nu, inrett riktigt kreativt. lägenheten innehåller:

  • en tallrik
  • en kniv
  • en gaffel
  • en micro
  • en stekpanna
  • en kastrull
  • ett durkslag
  • en hund
  • en dator utan internet
  • en tältsäng
  • kläder
  • mat
  • en tandborste
  • en handduk

jag brukar inte ha några problem med att vara själv, men fy fan vad tråkigt det är hemma hos mej. hittills har jag bara lyckats sova, äta samt legat på golvet & spelat harpan. som tur är ligger all musik på datorn, men jag vågar inte spela do i look like a slut, eftersom det har visat sej vara sjukt lyhört. det var det i & för sej i den gamla lägenheten också, men nånting säger mej att mina grannar inte ens reflekterade över musikvalet. de tyckte nog att det var ganska passande.


hem, ljuva hem.

image33

-du bor här va? bra att du kom, så att jag kan berätta att vi har gjort ett hål i väggen.
-vad bra. om jag skulle missa det.

defo kharma. lägenheten ser ut som om den gjort en trip till bagdad. hyresvärden erkände igår att han aldrig har sett nåt värre i fuktskadeväg. har bott hos pappa i fem dagar, vilket inte går så bra. andra dagen var jag så arg på mannen att jag kastade en ost på honom. ½ kg präst. då är det illa. nu har jag iallafall fått nycklar till en 2a på stuguvägen, eftersom min flat beräknas bli obeboelig i minst en månad. med tanke på möblemanget jag äger får vi antagligen ett sjudundrandes dansgolv. =)

flakfest på seven igår. förfest hos emelie, riktigt trevligt. jag tror att jag älskar min klass. =) tyvärr var det nån märklig dude där som skulle fixa mitt hår. det gick katastrofalt dåligt, men jag hade druckit tillräckligt för att inte bry mej så jag gick ut i det värsta hår jag någonsin skådat. jag minns att jag tänkte att det var jättebra, "behövs ju inget kyskhetsbälte iallafall".

dj sopa, aka Öhd, samarbetade för en gångs skull & spelade lift your leg up när jag önskade den. jag trängde mej i entrékön, garderobskön & toalettkön, drack en vitryss, hånskrattade åt ett flertal män som uppenbarligen inte var ute efter ett vinna något flak -de skulle ragga småsmisk, kände igen en pinigsspelare som brukar träna efter oss på onsdagar (vilket jag absolut inte skulle göra i nyktert tillstånd. sånt där är märkligt), dansade ohälsosamt mycket (för de stackare som tvingades se) samt berättade för en pojke jag känner att han är ett svin, & att han ska sluta med att vara det.

skulle sova hos åsa, så vi gick hem när krogen stängde. när vi kom fram ringde anton & ville äta, så jag gick ner mot stan igen. efter ungefär 8½ meter blev jag så uttråkad att jag tänkte lägga mej ner & dö (promenera utan musik är inte min grej), så jag kläckte den briljanta idén att jag kunde springa istället. det är ju så praktiskt att benhinnorna inte gör ont när man är full, det betyder säkerligen att de är friska. löpte som en gnu ner till kebab city, upptäckte att det var stängt så jag sprang mot kebabbaren istället. efter fyra kvarter insåg jag att jag sprang åt fel håll, så jag vände & sprang åt andra hållet. mina apostlahästar har inte arbetat så intensivt sen jag & tove lubbade från piazza till carwash i somras. svalde en falafel, sen skulle jag & persson upp till åsa igen. spelade fotboll med en colaburk, när jag plötsligt blev attackerad av ett jävla betongblock. vem fan har kommit på idén att ställa såna mitt i stan?! det träffade rakt på smalbenet, precis där man helst av allt vill att ett föremål man krockar med ska träffa. smackade rakt ner i backen & skrubbade upp både händer & knän. nu har jag bokstavligt talat blåmärken från topp till tå, eftersom träningen igår resulterade i svarta höftben & en blå nyans över näsbenet.

sjukt
störigt
att
datorn
har
hakat
upp
sej

centreringen.

jag funderar på om jag ska 1. flytta in i min nya lya, eller 2. gå & köpa en påse ostbågar. det lutar åt det senare.

-jag är inte hungrig, jag är sugen.
-på vadå?
-sugen på allt som går att stoppa i munnen & svälja.
-jaha. nejmen.. nej..?
-nej.

jag älskar release me. den har gått på repeat sen jag flyttade hit. saknar do i look like a slut väldigt mycket, men jag misstänker att farsan inte uppskattar the lyric.